A GÉPEID MINŐSÉGE LEGYEN MAGAS,
NE A PULZUSSZÁMOD!


Nem elég jó gépet birtokolni, azt jól is kell tartani. Szerviztechnikusunk átnézi a gépeidet, hogy a termelésed stabil legyen és kiszámítható minőségben gyárthass.

NINCS NAGY VOLUMENŰ, STABIL TERMELÉS JÓ GÉPEK NÉLKÜL

az árbevételed a gyártósoron keletkezik
VAGY VESZIK EL

Pontosan  tudod, hogy milyen kimerítő, amikor  egy gép körül állandóan visszatérő problémák vannak. Ha összeadod ezeket az időket és kiszámolod az állások költségeid, könnyen lehet, hogy vehettél volna már egy újat.

Egyre több a selejt, az elakadás, ezzel együtt nő a feszültség és a munkaidő, különben csökken a bevétel. 

A gép teljesítménye behatárolt, a munkatársaid extra munkája túl drága ahhoz, hogy ugyanannyiért add el azt a többletet, amit gyártasz. Drágábban senkinek sem kell. Ha növelnéd a termelésed, fel kell tuningolnod a gyártósorodat: ez az egyetlen észszerű és megtérülő út. Nézzük meg, hogy mit tehetünk az érdekedben! 

Mennyivel jobb forgatókönyv az, ha valaki garantálja neked, hogy nem kell rettegned a váratlan eseményektől.

Sokszor láttam már, hogy valaki nagy igyekezettel dolgozik, miközben nem veszi észre, hogy saját magát gátolja. Például azzal, hogy nem vesz fel több megrendelést, vagy iszonyatosan hosszú szállítási idővel, mert a gépei nem bírnának többet vagy gyorsabban. A piac sajnos elfárad és megúnja ezt. Nézesd át a gépeidet és kérj egy kalkulációt legalább! 

HOGYAN TÖRTÉNIK AZ ÁTFOGÓ MŰSZAKI VIZSGÁLAT?
(Mi történik, ha a sárga gombra kattintasz?)

1. MEGNÉZZÜK, HOGY MILYEN ÁLLAPOTBAN VANNAK A GÉPEID

Kattints a sárga gombra és add meg az elérhetőségedet. Utána felhívunk és megbeszélünk egy időpontot, amikor szerviztechnikus kollégánk átnézi a gépeidet és elvégzi a protokollunk szerinti átfogó diagnosztikát. 

2. A GÉPEID ÁLLAPOTÁRÓL JEGYZŐKÖNYVET ÁLLÍTUNK KI

Ebben összefoglaljuk, hogy hajtástechnikai szempontból mennyire stabil a berendezésed. Amennyiben gyenge pontot találunk, arra műszaki megoldási javaslatot adunk, részletes tervvel és kalkulációval a kivitelezéshez.  Ez egy iránymutatás számodra, hogy tudd, mi, mennyibe kerülne. 

3. SEGÍTÜNK A BESZERZÉSBEN, BEÉPÍTÉSBEN ÉS A GÉPEID ÖSSZEHANGOLÁSÁBAN

Ha úgy döntesz, hogy megfogadod a javaslatainkat, hatékonyan, rövid időn belül beszereljük a gépelemeket, összehangoljuk őket és az első gyártásaidat is együtt nézzük meg. 2 évre garantáljuk a jó termelésedet. 

egy munkanapon belül felvesszük veled a kapcsolatot

EGYETLEN KATTINTÁSRA TŐLED LÉTEZIK EGY MÁSIK VALÓSÁG, AHOL A GÉPEID ZAVARTALANUL TERMELNEK

dArtboard-10-copy-14.png

Szerviztechnikusunk diagnosztikai vizsgálatnak veti alá a gépeidet és ha kritikus pontot talál, arra felhívja a figyelmed.

dArtboard-10-copy-14.png

A vizsgálatról jegyzőkönyv készül, amit utólag küldünk el és amelyben ha beavatkozás szükséges, műszaki megoldási javaslatot adunk a jobb termelésed érdekében. Ha tetszik ez a javaslat, ajánlatot adunk a hajtástechnikai berendezésekre: hajtóműre, hozzá illeszkedő villanymotorra és frekvenciaváltóra, ami azért nagy előny, mert nem kell ezeket különböző forrásokból beszerezned.

dArtboard-10-copy-14.png

A berendezéseket a csapatom beszereli és a gépeid finomhangolását is elvégezzük, a te termelésednek megfelelően.

dArtboard-10-copy-14.png

Az eredmény: e gépeid az elvárásaid szerint jól termelnek, de ha úgy van, továbbra is számíthatsz ránk, csak jelezd és rendszeresen meglátogatunk.


akkor vagy hosszútávon sikeres, ha az üzemed stabilan termel, mert van AKI RÖNTGENSZEMEKKEL ÁTNÉZI A GÉPEIDET - A Chemplex, Kiss lászló csapata ilyen

KI NYÚJT NEKED MINDEHHEZ GARANCIÁT?

Magyarországon minden gép működjön, de főképp a tiéd!
Ez a célunk

Tisztában vagyok azzal, hogy a gépeidtől függ a termelés, a teljesítés, a bevétel. 

Hajtástechnikai támogatásommal arra törekszem, hogy a problémádat a legrövidebb időn belül oldjuk meg, ezért teszem elérhetővé számodra kiváló szervizcsapatomat.   

Közel 20 éve törekszünk arra a Chemplexnél, hogy Magyarországon minden gép működjön, de főképp a tiéd! Profitálj a lehetőségből! 

– Kiss László, hajtástechnikai szakértő, a Chemplex egyik tulajdonosa

Ha KELL EGY CSAPAT

Balról Bálint, József és Imre. 

Először egészen biztosan Bálinttal találkozol majd. Aztán, ha további együttműködésre van szükséged, megismekedhetsz a teljes csapattal. 

A küldetésünk, hogy Magyarországon minden gép működjön és ehhez téged 2 évre be is biztosítunk, ha velünk tartasz.

– Kiss László, hajtástechnikai szakértő 

Gyakori kérdések, amelyek FELMERÜLHETNEK BENNED, MIELŐTT ÁTFOGÓ MŰSZAKI VIZSGÁLATOT KÉRSZ

Az átfogó műszaki diagnosztikának van költsége, igen. De minden tételről előre tájékoztatunk. Gondolj csak bele: a fogorvosnál sem ingyenes egy teljes diagnosztikai vizsgálat, mégis mennyivel jobban jársz, ha azt veszed igénybe időről-időre, mint a “későbánat” kezeléseket, amikor már visszafordíthatatlan a helyzet. Szóval persze, díja van, de reális és értékarányos. Kérj ajánlatot és meglátod! 

Szó sincs róla! Nem akarunk kicseréltetni veled semmit, ami jól működik. Arról adunk visszajelzést, ha valami már beszédes tüneteket mutat, de a termelésben még nem érzékelitek. Számunkra is az a megnyugtató, amikor azt mondhatjuk, hogy néha meglátogatunk, megvizsgáljuk és ha minden rendben van, az nekünk is jó – főleg, ha a mi gépelemeink vannak a gépeidben! 

A jegyzőkönyv önmagában nem ad neked garanciát, az egy leírás arról, amit a gépeiden tapasztalnak a kollégáink. Attól, hogy megvizsgáljuk a gépeid pillanatnyi állapotát, nem tudjuk azt garantálni, hogy másnap nem hajtják őket szét… Ami garanciát ad neked, az az, ha Chemplex gépelemekkel dolgozol, amelyeket mi választunk ki a termelésednek megfelelően: nos, ezek 2 év nyugalmat adnak neked. 

Attól még barátok maradunk. Ha jobb ajánlatot találsz, mint a Chemplex ajánlata, válaszd azt. De ne tedd, amíg nem tetted mellé a miénket! És a két év garanciát sem találod meg sok helyen…

Persze! Regisztrálj és megbeszéljük, hogy milyen lehetőségek vannak. 

Az attól függ. Ha a termelés során több a selejt, váratlanul nem úgy működik a gép, ahogy kellene, meg tudjuk nézni, hogy a finomhangolással megoldható-e a probléma vagy más a helyzet. Ha más a helyzet, érdemes a gép szállítóját keresned, de valószínűleg mi is tudunk segíteni, csak az előbbivel lehet, hogy jobban jársz, hiszen még valamilyen jogviszony összeköt benneteket. És ezt érdemes kihasználnod. 

Sőt! A régi gépeidről nem kell lemondanod. Néha meglepően meg lehet hosszabbítani az élettartamukat. 

Amennyiben egy gépelem cserével megoldható a probléma és a beállításokkal célba érünk, továbbá a helyszínen elvégezhető a javítás és egyéb szakipari munkákat nem érint, úgy keress minket! 

Minden jöhet, ami hajtástechnika: hajtóművek, villanymotorok, frekvenciaváltók, speciális hajtások, hajtásrendszerek, felsorolni sem könnyű. Nézd meg a www.chemplex.hu oldalt, ha nem ismersz bennünket és tájékozódj ott a palettánkról. 

Ha így van, akkor neked Kiss László hajtástechnikai szakértőnkre van szükséged, aki az ország legismertebb szakembere. Róla itt tudsz meg többet és itt éred el: http://mindengepmukodjon.hu/hajtomuszakerto/

A profitod, a hírneved és a következő megrendelésed áll vagy bukik azon, hogy állod-e a sarat és a gépeid bírják-e a termelést.

Szabadulj meg a mindennapi fejtöréseidtől!

Kattints a sárga gombra, add meg, hogy hol érünk el és felvesszük veled a kapcsolatot!  

Chemplex budapesti cégközpont, tervezőiroda

Cím: 1107 Budapest, Ceglédi utca 30.
Tel: +36-1-347-0682 Fax: +36-1-347-0683
E-mail: info@chemplex.hu

Kelet-magyarországi raktár és központ

Cím: 5100 Jászberény, Ipartelep út 13.
Tel: +36-57-515-755
Fax: +36-57-515-756