Hajtástechnikai
szakértő
a kiválóan működő gépeidért


Rövid időn belül optimalizálom az üzemedet, a gépeidet,
hogy magas minőségben gyárthass nagyobb volument is.

-kiss lászló-

NINCS NAGY VOLUMENŰ, STABIL TERMELÉS JÓ GÉPEK NÉLKÜL

az árbevételed a gyártósoron keletkezik
VAGY VESZIK EL

Pontosan  tudod, hogy milyen kimerítő, amikor  egy gép körül állandóan visszatérő problémák vannak. Ha összeadod ezeket az időket, könnyen lehet, hogy vehettél volna már egy újat.

Egyre több a selejt, az elakadás, ezzel együtt nő a feszültség és a munkaidő, különben csökken a bevétel. 

A gép teljesítménye behatárolt, a munkatársaid extra munkája túl drága ahhoz, hogy ugyanannyiért add el azt a többletet, amit gyártasz. Drágábban senkinek sem kell. Ha növelnéd a termelésed, fel kell tuningolnod a gyártósorodat: ez az egyetlen észszerű és megtérülő út.  

Mennyivel jobb forgatókönyv az, ha valaki garantálja neked, hogy nem kell rettegned a váratlan eseményektől.

Sokszor láttam már, hogy valaki nagy igyekezettel dolgozik, miközben nem veszi észre, hogy saját magát gátolja. Például azzal, hogy nem vesz fel több megrendelést, vagy iszonyatosan hosszú szállítási idővel, mert a gépei nem bírnának többet vagy gyorsabban. A piac sajnos elfárad és megúnja ezt. Nézesd át a gépeidet és kérj egy kalkulációt legalább! 

EGYETLEN KATTINTÁSRA TŐLED LÉTEZIK EGY MÁSIK VALÓSÁG

Ahol a hajtásaid jól vannak méretezve, a folyamatod össze van hangolva a termelési igénnyel, ahol a gyártási kapacitást te határozod meg.

Szeretnéd tudni, hogy az adott feladatra milyen hajtástechnikai megoldások léteznek?
Modernizálnád a technológiát és szakmai megerősítést vársz?
Szeretnéd a legtöbbet kihozni célgépedből?

TERMELJ, AHOGY KELL!

1. BESZÉLJÜK MEG, HOGY MILYEN MÓDOSÍTÁSOKKAL, HOVÁ TUDSZ ELJUTNI

Kattints a magenta gombra és töltsd ki az űrlapot! Utána felveszem veled a kapcsolatot, megismerem a gépeidet, a termelésedet, a folyamataidat és megbeszéljük, hogy hogyan tudod elérni a céljaidat.

2. KIVÁLASZTOM A CÉLJAIDNAK MEGFELELŐ LEGJOBB GÉPELEMEKET

Műszaki megoldási javaslatot adok, részletes tervvel és kalkulációval a kivitelezéshez. Akár többfélét is, de ezt majd megbeszéljük. Ez egy iránymutatás számodra, hogy tudd, mi, mennyibe kerülne. 

3. SEGÍTEK A BESZERZÉSBEN, BEÉPÍTÉSBEN ÉS A GÉPEID ÖSSZEHANGOLÁSÁBAN

Csapatom hatékonyan, rövid időn belül beszereli a gépelemeket, én összehangolom őket és az első gyártásaidat is együtt nézzük meg. 2 évre garantálom a jó termelésedet. 

A TE HAJTÁSTECHNIKAI SZAKÉRTŐD: KISS LÁSZLÓ

Magyarországon minden gép működjön, de főképp a tiéd!

Hajtástechnikai szakértőként 25 éve azon dolgozom, hogy a legrövidebb időn belül oldjuk meg az olyan  termelő gépek körül keletkező problémákat, amilyen a tiéd is, azért hogy a gyártásod tökéletes legyen.

Ha elvállalom a feladatot és kezet fogunk, akkor adok neked az általános 12 hónap garancia mellé plusz egy év garanciát, ha azokat a hajtástechnikai berendezéseket építjük be a gépeidbe, amiket javaslok. 

– Kiss László, a Te hajtástechnikai szakértőd

akkor vagy hosszútávon sikeres, ha az üzemed stabilan termel, mert van HAJTÁSTECHNIKAI SZAKÉRTŐD

EGY DOLGOT FONTOLJ MEG:

Ne bólints rá más ajánlatra,
amíg nem raktad mellé a műszaki megoldási javaslatomat.
25 éve tolom, tudom mit beszélek!

MIÉRT ÉRDEMES VELEM DOLGOZNOD?

Megismerem, tanulmányozom a gépeidet és kiválasztom helyetted a feladatra optimális gépelemeket.

Ha tetszik a javaslatom, ajánlatot adok a hajtástechnikai berendezésekre: hajtóműre, a hozzá illeszkedő villanymotorra és frekvenciaváltóra, ami azért nagy előny, mert nem kell ezeket különböző forrásokból beszerezned.

A berendezéseket a csapatom beszereli és a gépeid finomhangolását a te termelésednek megfelelően végzem el.

Az elvárásaid szerint működő gépek jól termelnek, de én az átadás után sem engedem el a kezed. Továbbra is számíthatsz rám.


Összetett rendszerekben, speciális hajtási megoldásokban tudlak támogatni: katalógus termék igényekkel kapcsolatosan továbbra is segítenek a kollégáim a Chemplex-nél.

Azoknak tudok leginkább segíteni, akik műszakilag tudják már, mit szeretnének megvalósítani és a hogyanban kérnek támogatást.

Nem vagy jó helyen, ha csak kontroll ajánlatnak kell a műszaki megoldásom.

Akkor fordulj hozzám, ha van néhány napod megvárni a javaslatomat. Szerencsére sok érdekes feladatot kell kidolgoznom, ritkán tudok eleget tenni azonnali kéréseknek, de jól ismerem az időd értékét és tiszteletben tartom.

A profitod, a hírneved és a következő megrendelésed áll vagy bukik azon, hogy állod-e a sarat és a gépeid bírják-e a termelést.

Kattints a piros gombra és kérj szakértői támogatást most egy rövid regisztrációval! 

Olvass blogot!

A TechMonitor magazin olvasóit évek óta állandó rovattal támogatom hajtástechnikai szakértőként. Kiválasztottam néhány cikket, amik érdekelhetnek: 

Váratlan fordulat lehet az önfeledt grillezésnél, ha nincs miről megenned a mannát, pedig majdnem ez lett a vége. Mert persze hogy a legvadabb papírtányér-szezonban megy tönkre a célgép, amelyiknek a szerszámaival alakul ki az edény végleges formája – és az ügyfelem ott áll tehetetlenül a vérző orrú vas mellett.

A beépítési pozíciókról

Ne veszíts milliókat! Nagy Miklós termelésvezető kollégám segítségével szeretném megosztani ezt a fontos üzentet az öntöttvasházas hajtóműveink beépítési pozíciójáról, mert sokba kerül, ha nem veszed figyelembe.

Vigyázz, mert bekavarok!

Egy feladatot sokféleképpen meg lehet közelíteni – hajtástechnikai szempont­ból is. Ezért teljesen helyénvaló, ha érzel némi bizonytalanságot, amikor hajtóművet válasz­tasz, hiszen ugyanarra a feladatra több típus lehet alkal­mas. 

Chemplex budapesti cégközpont, tervezőiroda

Cím: 1107 Budapest, Ceglédi utca 30.
Tel: +36-1-347-0682 Fax: +36-1-347-0683
E-mail: info@chemplex.hu

Kelet-magyarországi raktár és központ

Cím: 5100 Jászberény, Ipartelep út 13.
Tel: +36-57-515-755
Fax: +36-57-515-756

X